Završen prvi dio obnove dječjeg igrališta na Šipovcu

    S obzirom na ovotjedne temperature mogli bi zapjevati „Nekako s proljeća“… A to je i vrijeme koje, nakon zime, jedva čekamo. Priroda se budi, a mi sve više vremena provodimo vani. Na otvorenom, to znamo, najviše uživaju najmlađi pa im je potrebno omogućiti adekvatne prostore, igrališta prije svega, za aktivnosti.

Dječje igralište na Šipovcu vapilo je za obnovom pa je Udruga „Uvijek tu“ krenula u akciju zajedno s nogometnim klubom tog našičkog naselja. Početak djelovanja bio je 5. Memorijal “Krešimir Ivić ‐ jedan od nas” na kojem su prikupljena početna sredstva za prvu fazu obnove.

Malo po malo, i taj je dio projekta sada završen. Postojeće ljuljačke su obnovljene i prilagođene za sve dječje uzraste, obnovljene su klackalice i vrtuljak, nabavljen je novi tobogan s kulom, ljuljačkama i penjalicom, konjići s hvataljkama osvanuli su u novom ruhu baš kao i mostić. Fotke će vam najbolje dočarati sadašnje stanje, a dječji smijeh s igrališta potvrditi opravdanost ovoga projekta.

No, nismo gotovi. U drugoj je fazi predviđeno uređenje i postavljanje teretane na otvorenom. Za one malo starije, za nogometašice i nogometaše, zapravo za sve stanovnike Šipovca i okolice. Donacije za ovu svrhu i dalje su dobrodošle, a možete ih uplatiti na račun Udruge „Uvijek tu“ koja je uz Nogometni klub Šipovac organizator ovog projekta.

HVALA!

 


Print  

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.