USKRŠNJA AKCIJA ZA ŽUPNI CARITAS NAŠICE

USKRŠNJA AKCIJA ZA ŽUPNI CARITAS NAŠICE

U vrijeme Božića i Nove godine najveća je senzibilnost za osobe u potrebi, tada je najviše donatorskih i humanitarnih akcija. No, kako godina prolazi istih je sve manje, a potrebe ostaju iste.

Zato smo mi ovu akciju, u dogovoru s voditeljicom našičkog Caritasa Anicom Gorerom i gvardijanom Župe sv.Antuna Padovanskog u Našicama fra Tomislavom Faletarom,, tempirali započeti uoči Uskrsa. I nastaviti je u lipnju kada će akcija doživjeti svoj vrhunac. Akcija je namijenjena za 32 obitelji o kojima skrbi našički Caritas, a sastoji se od nabavke osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda te odjeće i potrepština za najmlađe. U cjelogodišnju su se akciju za sada uključili brojni građani i firme te klubovi i športaši (RK Nexe, RK Zagreb, KK Dinamo, KK Zadar, MNK Futsal Dinamo, Marin Jelinić, Luka Stepančić, Igor Karačić, Manuel Štrlek…).
U subotu 16.03.2024. napravili smo prvi korak, članovi Udruge „Uvijek tu“ dovezli su pregršt prehrambenih proizvoda i odjeće za bebe u Župnu crkvu sv. Antuna Padovanskog u Našicama.


Print  

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.