Iza nas je vrlo uspješna godina, prva potpuna od osnutka Udruge!

U skladu s napretkom tehnologije, a i zbog činjenice kako nas ima po cijeloj Hrvatskoj, u srijedu je putem Zoom-a održana Izvještajna skupština Udruga "Uvijek tu" Hrvatska.

Okupili su se članovi uprave iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Našica, Petrinje, Kutine i Malog Lošinja te pretresli izvješća o radu i financijama za 2022.godinu kao i prijedlog rada, ideje i prijedloge za daljnji rad posebice u 2023. godini.

U protekloj smo godini ostvarili 12 većih projekata pomoći pojedincima i obiteljima u potrebi, djeci slabijeg imovinskog statusa zatim Dječjem domu Nazorova u Zagrebu, Zajednici mladih u Osijeku, a krajem godine završena je i prva faza obnove dječjeg igrališta na Šipovcu u Našicama.

Ukupna vrijednost realiziranih projekata u prošloj je godini približno 95.000 kuna (skoro 13.000 €). Donirali smo više od 150.000 kuna odnosno 20.000 € od osnutka Udruge u rujnu 2021.

Dobitnici smo Zahvalnice „Volontiram-mijenjam svijet“ Gradskog društva Crvenog križa Našice, a sudjelovali smo i u njihovom edukacijskom projektu „Od malena volontiram“.

U ovoj godini želimo nastaviti suradnju s drugim udrugama, športskim klubovima, organizacijama, tvrtkama i pojedincima kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Radit ćemo na povećanju članstva, aktiviranju novih promotora te organizirati razne akcije kako bi poboljšali život lokalnih zajednica i pojedinaca.

Hvala svima koji su nam pomogli, surađivali s nama i dali svoj doprinos u projektima koje smo radili.

Sve informacije o radu Udruge „Uvijek tu“ kao i Vašem angažmanu na novim projektima možete saznati na našoj web stranici uvijektu.hr


Print  

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.