Iza nas je još jedna uspješna godina djelovanja Udruge „Uvijek tu Hrvatska“.

Iza nas je još jedna uspješna godina djelovanja Udruge „Uvijek tu Hrvatska“.

Lani smo ostvarili nekoliko većih projekata – „Sedmi kontinent“ za sve našičke osnovne škole, donatorsku akciju pomoći stradalom vatrogascu Marijanu Gajskom (nastup Gorana Vinčića Vinče u Našicama), nadogradnju invalidskih kolica za Ivana Vebera, pomoć obiteljima i pojedincima u potrebi, organizacijski sudjelovali na Memorijalu Krešimir Ivić pa čak i jednu međunarodnu akciju pomoći našim državljanima pogođenima katastrofalnim potresom u Turskoj. Ukupna vrijednost realiziranih projekata u prošloj godini približno je 10.000 €, a sredstva za redovan rad kao i neke posebne projekte ove smo godine dobili i od Grada Našica, Mjesnog odbora Našice i Turističke zajednice Našica. Kroz donacije športskih rekvizita 2023. godine u naš su se rad uključili hrvatski rukometni reprezentativci Igor Karačić, Marin Jelinić i Luka Stepančić te igrači i uprava Rukometnog kluba Nexe i Rukometnog kluba Zagreb.

Marin Jelinić i Ivan Sršen novi su aktivni promotori naše Udruge.

I u ovu smo godinu ušli radno i maksimalno ozbiljno te već započeli s nekim projektima – organizirali smo dvije Vinske večeri u suradnji s restoranom Androlikos u Našicama (predstavili smo Vina Jakob i Vinariju Siber). Ovaj projekt nastavljamo i dalje, svaki mjesec predstavljamo jednog vinara. Projekt će inače ići svaki mjesec u godini osim lipnja, srpnja i kolovoza. Također, realizirali smo prvi dio projekta pomoći našičkom Caritasu. Donirali smo prehrambene proizvode te dječju robu za 32 obitelji o kojima oni brinu. Plan je akciju ponoviti oko Antunova, u još većem obimu. U ovu su se akciju već uključili RK Nexe, RK Zagreb, KK Dinamo, MNK Futsal Dinamo, Marin Jelinić, Luka Stepančić, Igor Karačić, Manuel Štrlek…

Želimo završiti projekt obnove dječjeg igrališta na Šipovcu, tamo je ostalo još urediti i postaviti teretanu na otvorenom koja će biti od velike koristi cijelom naselju. U kolovozu nas očekuje i već tradicionalni Memorijal Krešimir Ivić. Projekata će biti još, kao i uvijek dio njih smislimo i realiziramo u hodu.

Uz sve članove uprave Udruge i promotore veliko hvala i Gradu Našicama, Mjesnom odboru Našice, Turističkoj zajednici Našice, Športskoj zajednici Našice, Nogometnom središtu Našice, Solar IT, Pavlus doo, IBIS doo, rukometnim klubovima Nexe i Zagreb, Nogometnom klubu Šipovac, Crvenom križu posebice našičkom Gradskom društvu, Nexe grupi, INI, Hrvatskom radiju, Radio Našicama, TV Našicama te svim ljudima dobre volje i donatorima koji su nam pomogli u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Naša su vrata svima uvijek otvorena, uključite se u rad i akcije, pružite ruku potrebitima.


Print  

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.