DONACIJA ŠPORTSKE OPREME ZA ZAJEDNICU MLADIH OSIJEK

Udruga „Uvijek tu Hrvatska“ organizirala je još jednu donatorsku akciju – ovoga puta za SOS Zajednicu mladih u Osijeku. Osječka Zajednica mladih dio je programa SOS Dječjeg sela Ladimirevci, nakon završetka osnovne škole u njoj naime borave polaznici srednjih škola.
U Hrvatskoj postoje četiri Zajednice mladih, a izuzetno su važne za razvoj, osposobljavanje i obrazovanje te u konačnici zapošljavanje i rješavanje stambenog pitanja mladih.

Donirali smo športsku opremu za mačevanje, rukomet, nogomet, planinarenje, košarku i odbojku koja će sigurno biti od pomoći djevojkama i mladićima u daljnjem športskom sazrijevanju. Veliko hvala Decathlonu i Hervisu na razumijevanju i pomoći u realizaciji ovoga projekta. U ime korisnika, športsku su opremu primili Željko Crljen, voditelj SOS Zajednice mladih Osijek 1 i Zoran Relić, ravnatelj SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Bliži nam se polako i kraj godine, Božić je već pred vratima. Znate kako je to vrijeme, kao i svake godine, naše posebne donatorske akcije o kojoj ćete uskoro saznati više.


Print  

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.