„UVIJEK TU“ ZA 1.289 NAŠIČKIH OSNOVNOŠKOLACA

„UVIJEK TU“ ZA 1.289 NAŠIČKIH OSNOVNOŠKOLACA

Udruga „Uvijek tu“ nastavlja s projektima pa smo sada omogućili svim osnovnoškolcima na području Našica sudjelovanje u projektu Djeca susreću umjetnost/Vrti svoj film.

Riječ je o cjelogodišnjoj filmskoj platformi, a pri odabiru filmova ključni su žanrovska, kinematografska, tematska i autorska raznolikost. Uz suvremene europske filmove za djecu i mlade te filmske klasike u program su uvršteni i hrvatski filmovi, a osobito su zanimljivi oni o temama koje su značajne djeci i mladima te filmovi koji imaju naglašenu odgojnu komponentu.

Uz svaki film dolaze i zadatci, rasprave o viđenom, upoznavanje s filmskom kulturom.

Do sada je u ovaj projekt uključeno više od 40 tisuća djece iz 143 grada odnosno općine u 21 županiji.

U izboru filmskih sadržaja sudjeluju eminentni filmski stručnjaci, a metodički pristup je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te AZOO.

Našom je akcijom obuhvaćeno 1.289 djece u svim matičnim i podružnim osnovnim školama
našičkoga kraja.

Klinci, uživajte

„UVIJEK TU“ ZA IVANA VEBERA

Udruga „Uvijek tu“ pokreće novu akciju.
Ovoga puta pomažemo Ivanu Veberu iz Našica, a cilj nam je prikupiti sredstva za nadogradnju invalidskih kolica. Potrebno je naime obična invalidska kolica nadograditi u ona s električnim pogonom. Ukupna vrijednost nadogradnje je 5.019 eura.

Previous Next

Uspješna akcija „Uvijek tu za Nazorovu“

Tradicija je nastavljena, naša božićno-novogodišnja akcija doživjela je i jubilarno peto izdanje. I ova je bila uspješna pa nas to čini posebno ponosnima. I zadovoljnima konačnim rezultatom. Udruga „Uvijek tu“, Nogometni klub Šipovac i Crveni križ Našice ovoga su puta djelovali u korist Dječjeg doma Nazorova u Zagrebu.

Završen prvi dio obnove dječjeg igrališta na Šipovcu

    S obzirom na ovotjedne temperature mogli bi zapjevati „Nekako s proljeća“… A to je i vrijeme koje, nakon zime, jedva čekamo. Priroda se budi, a mi sve više vremena provodimo vani. Na otvorenom, to znamo, najviše uživaju najmlađi pa im je potrebno omogućiti adekvatne prostore, igrališta prije svega, za aktivnosti.

Iza nas je vrlo uspješna godina, prva potpuna od osnutka Udruge!

U skladu s napretkom tehnologije, a i zbog činjenice kako nas ima po cijeloj Hrvatskoj, u srijedu je putem Zoom-a održana Izvještajna skupština Udruga "Uvijek tu" Hrvatska.

Okupili su se članovi uprave iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Našica, Petrinje, Kutine i Malog Lošinja te pretresli izvješća o radu i financijama za 2022.godinu kao i prijedlog rada, ideje i prijedloge za daljnji rad posebice u 2023. godini.

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.