Još jedna donacija za župni Caritas Našice

U suradnji s osječkom Saponijom, Udruga „Uvijek tu“ nastavila je donatorsku akciju za našički Caritas. Nakon Uskršnje donacije prehrambenih proizvoda sada su na red došli oni higijenski – prašak za pranje rublja, omekšivač, pasta za zube, sapun za ruke te sredstva za čišćenje. Bogati paketi proizvoda Faks, Ornel, Kalodont, Lahor i Arf bit će isporučeni krajnjim korisnicima Caritasove skrbi. Kao i u prvoj akciji, riječ je o 32 obitelji u potrebi.

3. Vinska večer u Našicama s Adžić vina

Udruga "Uvijek tu" Hrvatska i Androliko's organizirali su još jedno druženje za pamćenje, a vinarija našeg dragog Željka Adžića i na ovaj je način proslavila 30 godina uspješnog rada.

Vrhunska vina (Graševina, Graševina Hrnjevac, Pinot sivi, Rajnski rizling, Pinot crni i na kraju izborna berba Graševine) sljubljena su uz odlične zalogaje Andro Ostović.

Zadovoljstvo i osmijeh krasili su lica svih prisutnih.

2.VINSKA VEČER U NAŠICAMA

Vinsko druženje u ožujku posvetili smo predstavljanju Vinarije Siber iz Erduta. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Siber, svoje je mjesto za stvaranje pronašlo u trsevima erdutskog vinogorja gdje od 2003. godine na više od 10 hektara zemlje uzgaja kraljevske sorte vina koje na natjecanjima osvajaju titule šampiona.

Iza nas je još jedna uspješna godina djelovanja Udruge „Uvijek tu Hrvatska“.

Iza nas je još jedna uspješna godina djelovanja Udruge „Uvijek tu Hrvatska“.

Lani smo ostvarili nekoliko većih projekata – „Sedmi kontinent“ za sve našičke osnovne škole, donatorsku akciju pomoći stradalom vatrogascu Marijanu Gajskom (nastup Gorana Vinčića Vinče u Našicama), nadogradnju invalidskih kolica za Ivana Vebera, pomoć obiteljima i pojedincima u potrebi, organizacijski sudjelovali na Memorijalu Krešimir Ivić pa čak i jednu međunarodnu akciju pomoći našim državljanima pogođenima katastrofalnim potresom u Turskoj. Ukupna vrijednost realiziranih projekata u prošloj godini približno je 10.000 €, a sredstva za redovan rad kao i neke posebne projekte ove smo godine dobili i od Grada Našica, Mjesnog odbora Našice i Turističke zajednice Našica. Kroz donacije športskih rekvizita 2023. godine u naš su se rad uključili hrvatski rukometni reprezentativci Igor Karačić, Marin Jelinić i Luka Stepančić te igrači i uprava Rukometnog kluba Nexe i Rukometnog kluba Zagreb.

Marin Jelinić i Ivan Sršen novi su aktivni promotori naše Udruge.

USKRŠNJA AKCIJA ZA ŽUPNI CARITAS NAŠICE

USKRŠNJA AKCIJA ZA ŽUPNI CARITAS NAŠICE

U vrijeme Božića i Nove godine najveća je senzibilnost za osobe u potrebi, tada je najviše donatorskih i humanitarnih akcija. No, kako godina prolazi istih je sve manje, a potrebe ostaju iste.

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.